fredag den 1. januar 2016

Winksten top med flamingoerMin canadiske veninde, som I efterhånden har hørt om nogle gange, har længe gerne ville have en version af Wiksten toppen i noget meget fint og meget dyrt blomstret Liberty stof. Men jeg turde simpelthen ikke prøve mønsteret af i det fine fine stof. Så derfor har hun her til jul fået en version i det skønne flamingostof, jeg købte i Edinburgh tidligere på året. Så kan hun prøve størrelse og model af, inden jeg sætter saksen i Liberty stoffet.

Du kan finde opskriften her. Den var utrolig enkel og hurtig at sy, da der ikke er så meget tilpasningshalløj i modellen. Og det var faktisk ret fedt, at alle teknikker var kendte, takket være Nana (a.k.a. How to do Fashion) og ikke mindst min moar.


2 kommentarer:

  1. Sød top. Jeg ville helt sikkert også lave en prøve model før jeg klippede i dyrt stof.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvom det er lidt kedeligt med strikkeprøver og prøvesyninger, så er det altså givet godt ud. :)

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...