lørdag den 9. januar 2016

Vi overgiver os på forhånd!

Jeg har én uge tilbage på arbejde og så skal jeg på barsel. Jeg glæder mig virkelig meget! Det har dog slået lidt skår i glæden, at jeg har fået karpal tunnel syndrom i min høre hånd, hvilket gør, at flere fingre sover og det gør det altså til en ret så langsommelig proces at lave alle former for håndarbejde. :( Så det der med, at tiden frem til, at min lille pige kommer til verden, skulle bestå af uendelige strikke- og broderisessions... ja, det bliver altså ikke til noget, da jeg ikke kan holde til meget mere end 30 minutter ad gangen og så er hele hånden følelsesløs.

Jeg har dog fået lavet én ting færdig siden nytår og det er en velkomst til lillepigen. Den totale overgivelse - for vi ved jo godt, hvem der er i sidste ende kommer til at sætte dagsordenen i de næste år. Broderiet er baseret på et mønster fra Subversive Cross Stitch dronningen Julie Jackson. Jeg har tidligere lavet hendes "Welcome, tiny overlord" broderi, du kan se det her.


Det er svært at se på billedet, men det er naturligvis lavet på glitter-aida og med det virkelig ikke samarbejdsvillige metallicgarn. Intet (!) er for besværligt til min baby. :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint, men hvor er det irriterende med hånden:-( Det bliver skønt for dig at gå på barsel. Jeg glæder mog helt vildt til at se jeres lille Empress:-* kram, Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig voldsomt irriterende!! Men jeg håber meget, at jeg kan få lidt hjælp af en behandler på mandag, så det bliver mere til at have med at gøre. Jeg glæder mig også så meget til at møde hende. :) Knus tilbage

   Slet
 2. Haha genialt med broderiet. Håber at den sovende hånd forsvinder igen efter graviditeten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig også. Det burde ende sådan! Og tak, jeg kan jo lige så godt erkende, at jeg ikke får et ben til jorden. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...