søndag den 24. januar 2016

Stofbleer en masse!

Man får rigtig mange gode råd med på vejen, når man er gravid. Mange af dem er modstridende, men det gør dem jo kun mere fornøjelige. Der er dog en ting, som de fleste kan blive enige om og det er, at man aldrig kan få for mange stofbleer! Så der er jeg gået all in... 


Jeg har tidligere broderet på nogle stofbleer og nu har jeg taget et godt råd fra Astrid/Kreahjørnet til mig: "Farv de hvide stofbleer brune - de bliver alligevel herregrimme at se på." En anden Astrid, denne gang fra Nerdy by Nature har efterfølgende været så rar at donere en stak meget brugte stofbleer til projektet.

Resultatet er blevet godt! Så nu er der brune stofbleer til puslebordet og de hvide kan måske holde en anelse længere, når disse bad boys også er i brug.
Og så synes jeg ikke længere, at det var helt spild at hygge mig lidt med at dekorere et par spritnye stofbleer. Denne gang med rester af bomuldsbånd og kantebånd fra lageret. Men så behøver jeg vist heller ikke flere stofbleer. :D

2 kommentarer:

  1. Det var skisme en god ide at farve dem - det er en lækker chokoladebrun farve!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes faktisk også ret godt om farven - så jeg håber, at den holder! :)

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...