søndag den 3. januar 2016

Mere norsk strik til folket!

Charlott Pettersen har et særligt øje for strik. Jeg var og er rigtig begejstret for hendes bog Drengestrik, som endelig blev udgivet på dansk sidste år - og nu er bogen Strik til mor og barn her også. Og den er altså mindst lige så lækker!


Bogen er en samling af opskrifter af forskellige norske strikkedesignere, gamle opskrifter og naturligvis Charlott Pettersen selv. Det har resulteret i en lang række virkelig lækre, tilgængelige og moderne opskrifter til både drenge og piger samt en god portion egostrik til mor. Der er flere mønstre i bogen, som jeg mægtig gerne vil have pindene i og jeg drømmer om en rolig barsel med en rolig baby, hvor jeg kan få lavet en hel masse (virkelig realistisk - jeg ved det!).

Charlott Pettersens nye bog er præcis som sin forgænger fyldt med masser af tidsrøveri og hygge - mere er der ikke at sige om den sag, så her kommer lidt billedspam.
Du kan finde forhandlere af Strik til mor og barn lige her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

2 kommentarer:

  1. Jeg har også kigget i "Drengestrik" og var begejstret. Den nye bog her ser lige så fin ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er så sød! Der er helt sikker flere modeller, som jeg gerne vil i gang med.

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...