tirsdag den 19. januar 2016

Bløde varme bølger

Babytøj er fantastisk til at øve nye teknikker og jeg har derfor i årevis lavet babytøj, selvom der ikke var en baby i sigte. Det samme gælder for de her bløde og varme bølgende babybukser, som har ligget uden knapper i min skuffe i over 3 år.


Mønsteret er lavet af Sidsel Sangild og du kan købe det her. Jeg kan huske, at jeg syntes, at de var hyggelige at hækle og jeg glæder mig sådan til, at min lille pige bliver stor nok til at passe dem og måske skal der også laves et ekstra par i en større størrelse. :)


Knapperne er lavet af ben og er fra et lille antikmarked i Firenze. Jeg har haft virkelig svært ved at bruge af dem, men nu skulle det altså være! Jeg synes, at de er så smukke og de passer bare så godt til den mørkegrønne farve.

2 kommentarer:

 1. De er også så skønne, de bukser!
  Jeg synes også, at knapperne giver bukserne et lækkert udtryk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver bare mega-hyggeligt at se en blerumpe i dem! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...