søndag den 31. januar 2016

Barnevognsuro

Jeg havde en periode, da jeg startede bloggen, hvor jeg voldsomt produktivt. Faktisk var jeg så produktiv, at jeg hæklede hele 6 små ugler til barnevognskæder, selvom jeg syntes, at det var en frygteligt opskrift! De første 3 ugler blev samlet til en barnevognskæde og givet i barselsgave til min veninde. De sidste 3 har ligget usamlet hen i næsten 3 år. Men NU skal de små kræ komme til deres ret som uro til vores lillebitte barnevogn.


Det er faktisk ret praktisk at have den slags ufærdige projekter liggende. Så kan jeg nemlig let få den tilfredsstillende følelse af at skabe og færdiggøre ting, mens mine hænder fortsat prikker, stikker og sover og jeg kun kan få lavet en lille smule ad gangen.

4 kommentarer:

 1. De er da vildt søde og vil pynte på barnevognen - er du ved at have termin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Der er 3 uger til termin. Så det er tæt på at blive meget spændende. :)

   Slet
 2. Skønt - de er SÅ fine. Mine fingre prikker ikke, men jeg får ingenting lavet for tiden:-( imorgen flyver jeg til DK og har glædet mig til minimum syv timers strik, men har idag lagt mig syg med influenza, hvilket ikke er fedt dagen før en meget lang rejse:-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv altså... det lyder virkelig heller ikke rart med sygdom og fly samtidig... :( Du må i øvrigt sige til, hvis jeg skal aflevere din bog et sted. Knus

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...