onsdag den 16. december 2015

Lille butterfly

Det der med at gøre ting færdige eller i det hele taget at få lavet håndarbejde... det går virkelig ikke særligt godt i øjeblikket. Der er dælme ikke meget energi i skroget mere. Men jeg har da kunne overkomme at få en lille butterfly færdig til min venindes dreng, så han kan blive ekstra fin til jul.


Opkriften er naturligvis fra den dygtige Asli med bloggen Frøkenen og Baronen. Du finder den lige her - ganske gratis.

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig sød. Sådan bliver jeg nødt til at kaste mig ud i når jeg får tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er heldigvis også ret hurtig at lave! Selv i mit tempo for tiden. :)

   Slet
 2. Hvor er den fin - enkel og elegant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også sådan til at se den lille stilige fyr, når han får den på. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...