fredag den 18. december 2015

Flerfarvet strik og flerfarvet hækling

Både den nye bog Nordisk strik af Johanna Wallin og den lige så nye Hækl! af Maria vil tiltale dig, hvis du er til flerfarvede mønstre.

Nordisk Strik
Alle bogens opskrifter og teknikker er baserede på velbevarede eksempler på flere hundrede år gammel strik med klassiske nordiske designs.

Modellerene er ikke kopier, men er i stedet flotte moderne versioner af de historiske fund. Og der er virkelig mange flotte i mellem.


Der er gode forklaringer og tegninger til alle teknikker, så du kan lave modellerne præcis, som de er tiltænkt.

Bogen er meget inspirerende og lærerig. Jeg ved ikke, om min tålmodighed tillader al den to-farve strik. Men det er en smuk bog med masser af inspiration og lækkerhed.
Hækl!
Ja, det er i bydeform! :) Bogen indeholder en lang række eksempler på opskrifter med grafiske mønstre. Nogle af dem er virkelig fede - og andre... not so much. Men her er der naturligvis tale om smag og behag. Det lækre ved bogen er igen inspirationen og muligheden for at finde så mange grafiske tutorials på ét sted. Opskrifterne spænder over interiør og accessories.  Så hvis du er en sucker for grafisk design, puder og tasker, er det her bogen for dig.Du kan finde forhandlere af Nordisk strik her og af Hækl! lige her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bøgerne fra forlaget Turbine for at kunne anmelde dem. Det eneste jeg har modtaget er bøgerne og alle meninger om dem er mine egne.

2 kommentarer:

  1. Du frister gør du. God jul til dig og dine strikkepinde

    SvarSlet
    Svar
    1. Strikkebøger ER bare fristende! :) Rigtig god jul og godt nytår til dig også.

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...