fredag den 6. november 2015

Svaret på den moderne single-kvindes problemer


Er du til bløde mænd, som du selv kan forme? Så er denne bog måske noget for dig.

Jeg var faktisk ved at dø af grin, da jeg så denne bog. Den er så gennemført med strikkehumor, at det halve næsten kan være nok.
Der er 10 grunddesigns du kan tage udgangspunkt i, når du skal designe dit perfekte match. Er du til superhelte eller brandmænd? Måske er du mere til en blød kunstner eller en hardcore rockstjerne? Det er er bare at vælge og så kan du ellers forme ham helt, som du vil.
Du kan vælge alt i beklædning, hudfarve, hår, skæg og accessories. Du kan bestemme, hvad han skal have på til hverdag og til fest og han vil altid være taknemmelig for en ny hjemmelavet sweater.


Så mangler du den perfekte mand i dit liv? Så kan du her finde en liste over forhandlere.For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...