onsdag den 4. november 2015

StrikkeBio resten af året...

Det vrimler simpelthen med gode StrikkeBio nyheder resten af året. Som tidligere annonceret skal vi i november strikke til Daniel Craigs sikre version af verden mest berømte og berygtede (og lækre) spion. Og nu er det allerede annonceret, at vi i december får selskab af (næsten lige så lækre) Bradley Cooper, som spiller kokken Adam Jones, der stræber efter en ny start på sin karriere i filmen Burnt. Begge film spiller i både Aarhus C, Aalborg, Odense og på Frederiksberg.

Så hvis du er til kombinationen af garngramsning og lækre mænd... så kan du finde trailers og links til billetter lige her.

2 kommentarer:

  1. Jeg er til kombinationen af film på lærred og strikketøj, - og det ærgrer mig, at jeg ikke kan om mandagen.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Og jeg tænker på dig hver gang, jeg får at vide, at det er om mandagen.... :(

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...