søndag den 8. november 2015

Sengetøj: tjek!

Det er svært at overskue og se sig igennem den jungle, der hedder babyudstyr, så jeg forsøger at fokuserer på det, som jeg absolut ved, at vi kommer til at bruge. Så i denne weekend har jeg fået syet 4 dynebetræk.


Jeg havde egentlig troet, at jeg kunne lave betræk uden at skulle købe ind, men det viste sig, at langt det meste af mit stof var i for små stykker og så passede det ikke sammen! Det blev simpelt hen alt for meget et miskmask af mønstre og farvelade. Så jeg måtte ud og købe noget helt almindeligt ensfarvet bomuldsstof. Lidt piping og nulre bånd har sat prikken over i'et - så jeg er rigtig godt tilfreds.

8 kommentarer:

 1. Super fint! Det er så hyggeligt at gå og gøre klar til lille ny bebs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis bare jeg kunne bruge al min tid på det! Der er så mange muligheder. :)

   Slet
 2. Hvor er de fine. Og John Deer er kommet i aktion 🚜

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Min lille pige skal ikke mangle noget - hellere ikke traktorer. :)

   Slet
 3. Hvor smukt! Den baby får det godt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg sørme også. Jeg vil i hvert fald gøre mit. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...