mandag den 2. november 2015

Rock & Roll legetæppe

Jeg holder lidt en pause fra at producere babytøj. Mest fordi jeg faktisk lidt mangler overblik over, hvad jeg har og hvad jeg "mangler". Jeg vil jo heller ikke bruge helt vildt meget tid på en masse tøj, som hun slet ikke kommer til at bruge! Men det betyder så, at jeg for alvor kaster mig over "ting". Sidst så I et barnevogn/klapvogn/græsplæne-tæppe og denne gang har jeg kastet mig over en rock & roll version af et legetæppe. Jeg har faktisk lavet et før, som du kan se her. Men jeg er meget meget mere tilfreds med denne version.


Det er igen lavet af gamle rock t-shirts, som jeg har klippet i firkanter og syet sammen. Men i stedet for at vattere tæppet med pladevat, lavede jeg denne gang et betræk og lagde et gammelt vattæppe ind inden, jeg lukkede af. Herefter syede jeg rundt i kanten - og selvom det var mega bøvlet (jeg havde ikke lige quilte udstyr til maskinen), så er jeg ret tilfreds med resultatet.


For at fiksere vattæppet yderligere har jeg placeret et korssting i midten af hver firkant og 5 steder har jeg monteret en lille broderet knap, som jeg fik i weekenden af den søde og dygtige Katrine, som gæstebloggede her sidste år


Jeg glæder mig MEGET til, at det kommer i brug!

5 kommentarer:

  1. Det er simpelthen det mest cool og autentiske legetæppe ever :)

    SvarSlet
  2. Det er simpelthen det mest cool og autentiske legetæppe ever :)

    SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...