tirsdag den 17. november 2015

Min nye yndlings hæklebog

Kender du Molla Mills? I mine øjne er hun intet mindre end FA-BU-LOUS! Og nu er hendes første bog endelig udkommet på dansk (jeg er villig til at kaste mig over håndarbejde på mange sprog, men mine evner rækker trods alt ikke til finsk).

Bogen Moderne finsk hækling er i sandhed spækket med moderne hækling. Der er sans for detaljen og hvis jeg skulle ønske mig en eneste håndarbejdsbog til jul, så skulle det være denne her.
Ideerne til hæklet interiør og boligdesign er i mine øjne nyskabende og samtidig bevarer de det klare nordiske udtryk.
Der er naturligvis flere idéer, som er set før, som diverse kurve og tæpper, men alle er meget enkle og med et stramt design. Alle mønstre og designs er understøttet af trin-for-trin guides i bedste DIY stil og det rammer lige i mit bløde bloggerhjerte.
De mere gengse designs er ledsaget af mere "unikke" og særlige ideer, som hækling omkring ledninger, lampeskærme, kæder og smykker. Og alle teknikker vises af Mollas smukke hænder med lange sortlakerede negle.


En teknik, som jeg rigtig gerne vil prøve fra bogen, er pixelhækling. Jeg har set det før på blandt andet Instagram og jeg er fyr og flamme for at prøve det efter denne vejledning. Hvor skal jeg dog finde tid til alt det, jeg skal nå??
Hvis du skulle have lyst til at sætte bogen på din ønskeseddel, kan du finde en liste over forhandlere lige her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

4 kommentarer:

 1. Øj det er noteret. Den ser godt nok fed ud.

  SvarSlet
 2. Den har jeg sjovt nok bladret i :-) Det er en lækker sag med mange gode ideer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også overrasket over, hvor meget nyt der er i den. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...