lørdag den 17. oktober 2015

Trøjen, der ville være vest


Normalt er jeg ikke såååå vild med farveskiftegarn. I hvert fald ikke til andet beklædning end sjaler og sokker. Men da jeg så garnnøglet, som er blevet til denne lille vest, troede jeg faktisk at farveskiftet var minimalt og at der mere end noget andet var tale om en melering i grønt og lyserødt. Det viste sig, at jeg tog fejl.

I virkeligheden ville jeg strikke en trøje fra Susie Haumanns nyeste babybog: Baby, it's cold outside. Men da garnet viste sig at at skifte noget så voldsomt farve ville det se helt fjollet ud med ærmer - så derfor blev det altså til en lille vest i stedet.


Garnet er Schoppels Zauberwolle, som jeg købte i januar hos Stephen & Penelope i Amsterdam
Jeg er nogenlunde tilfreds med resultatet. Jeg ville helst have lavet en trøje og jeg ville helst have, at farverne var forblevet i en meleret grøn og lyserød. MEN efter omstændighederne synes jeg, at det er blevet en god og brugbar lille vest, som nok bare ikke skal sættes sammen med tøj, der "larmer" for meget visuelt. :)

4 kommentarer:

 1. Den er faktisk helt vildt sød, - siger jeg, der heller ikke er så vild med farveskiftende garn. Sådan kan man være heldig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret positivt overrasket. :) Knapperne gjorde i øvrigt også en kæmpe forskel.

   Slet
 2. Den er rigtig fin, og knapperne holder godt sammen på det hele:-) (PS. Jeg er heller ikke meget for farveskiftende garn, men fik alligevel engang lavet en cardigan i vævestrik, hvor jeg brugte det...mærkeligt:-/)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er egentlig utroligt, at der er så meget farveskiftegarn i handlen, når så få jeg kender kan lide det! Men jeg kan faktisk godt forestille mig, at det kunne være fedt til vævestrik! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...