fredag den 30. oktober 2015

StrikkeBio: Licence to knit

Hvad siger du til en aften med spioner, guns og garn? Så skal du vel med til StrikkeBio den 16. november, hvor vi skal se den nye Bond film!

Nyd synet af lækre Daniel Craig og den smukke Naomie Harris og gys over Jesper Christensens fantastiske evner som skurk og strik I MENS! Det bliver en skøn aften, jeg ved det bare. Find billetter og trailer lige her.

4 kommentarer:

 1. Så er det da bare ærgerligt, at jeg aldrig kan om mandagen.....
  Uh, jeg ville gerne med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja... det er altså bare noget skidt med de mandage...

   Slet
 2. Vi glææææder os til i aften. Endelig strikkebio igen.

  Jeg har endelig fået mig taget sammen til at skrive om mit første, færdige strikkebio-projekt, og har tilladt mig at linke hertil på bloggen. http://recyklisten.blogspot.dk/2015/11/strikkebio.html

  Det er forhåbentlig ok.

  Glade strikkehilsner fra Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Hvor dejligt, at du skriver om StrikkeBio! Jeg syntes, at jeg så dig i går, men jeg var ikke sikker - så jeg fik ikke sagt hej, selvom jeg mente, at jeg kunne genkende dig på halstørklædet. :) Jeg håber, at du havde en god aften.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...