onsdag den 7. oktober 2015

Str small og extra extra small

Thea også kendt som Vaskavulla laver de fineste strikkedesigns og da hun var så fantastisk sød at sende mig mønsteret på sine skønne små sagabukser, så måtte jeg i gang med det samme! Og da jeg først kom i gang, blev jeg nødt til at lave to par.


Jeg har strikket det bløde bløde Falkland Island Wool, som jeg købte i Edinburgh for et par uger siden og jeg glæder mig meget over, at jeg både har et par til lige, når min lille pige er blevet født og til næste efterår, når det igen er ved at blive koldt. Hold øje med Theas opskrifter, på Woolspire, hvis du selv får lyst til at kaste dig over bukserne - mønsteret er nemlig sammen med flere andre til salg her.

10 kommentarer:

 1. Hvor er de altså bare søde!!! Og så ser de så lækre og bløde ud også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Katrine! Jeg glæder mig helt vildt til at tage dem i brug!

   Slet
 2. De er da bare SÅ søde! Lækkert design!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun kan bare noget hende Thea! Hun laver SÅ fine ting,

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, Anja! Jeg er virkelig også helt pjattet med dem!

   Slet
 4. Smækre! Og lækker farve! 😊 Glæder mig til at se dem på den lille model... 👍🏼

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg bestemt også, Line! De skal nok varme den lille popo. :D

   Slet
 5. Hvor er de bare skønne! Glæder mig til at se dem med indhold i:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det gør jeg også! Jeg synes, at det er så skønt et mønster, Thea har lavet.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...