torsdag den 15. oktober 2015

Boganmeldelse: Eventyrlige Korssting

Eventyrlige Korssting er skrevet af Sophie Simpson bag bloggen What Delilah Did og oversat til dansk af den fantastiske brodøse Tine Wessel.

Ved første øjekast bliver jeg rigtig glad. Bogen ser bare lækker og indbydende ud.
I starten af bogen skriver Sophie Simpson en lille advarsel: "Du finder ingen nuttede killinger blandt motiverne på disse sider. Her optræder ingen bamser med favnen fuld af kærlighedserklæringer. Det er ikke sådan en slags bog... Nej, her finder du skønheder og udyr fra svundne tider, fra naturen og magien fra gamle eventyr."

Indholdet er 15 projekter, som er målrettet 3 typer brodøser: nybegynderen, den øvede og den modige og målbevidste.
Jeg kan rigtig godt lide bogen. Motiverne er moderne og i de fleste tilfælde enkle i udtrykket.  De varierer også så meget i størrelsen, at de flestes tålmodighed kan være med.
Se bare sidde små fine knapper, de tager ingen tid at lave og ville pynte gevaldigt i en hynde eller pude. Eller måske som en lille broche?Våbenskjoldet taler til min indre Harry Potter nørd og jeg tænker, at jeg med udgangspunkt i dette mønster kunne lave mit helt eget våbenskjold...  Der er gode muligheder for at lege!
Jeg synes, at bogen er rigtig lækker og giver mange gode bud på, hvordan korssting også kan være - og det tiltaler jo i den grad mig, da jeg jo mener, at der stadig er alt for lidt broderi i verden! :)
Bagerst i bogen er der også et lille kit! Der er lige præcis stof og garn til en af silhuetterne i bogen, så der er ingen grund til at udsætte det: bag kom i gang!

Hvis du har lyst til at få fingre i bogen, kan du finde en forhandlerliste her eller du kan kigge forbi min instagramprofil, hvor jeg udlodder et eksemplar af bogen.
For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...