onsdag den 28. oktober 2015

Boganmeldelse af en anderledes broderi-grundbog


Jeg er ret så vild med magasinet Mollie Makes. Jeg synes, at jeg kan genbesøge gamle udgaver igen og igen og stadig finde inspiration. Derudover har de faktisk også tit nogle ret gode tilbud, hvis du henter deres app til iPad! Og NU er de altså kommet med en broderi-bog!

Bogen er opdelt i en projektsektion og en tekniksektion, men det er helt klart projekterne, der er i centrum og der er virkelig mange superfede og samtidig overskuelige projekter.

Hvert projekt er lavet af en ny designer og har derfor sit helt eget udtryk. Det smarte er, at der også er tilknyttet en ny teknik til hvert projekt, så hvis man som mig hader at lave prøver (især dem, man ikke kan bruge til noget bagefter!), så er det helt perfekt.
Og så kan jeg jo ikke blive andet end glad, når man i korsstingssektionen bliver præsenteret for ideer til iPhone-covers. :) Hold nu magle, hvor har jeg lavet mange af dem.

Alle projekterne er beskrevet med trin for trin guides og med udførlige mønstre. Der er eksempler på uldbroderi, båndbroderi, maskinbroderi og et utal af forskellige sting.

I det hele taget er bogen spækket med sjove og smukke projekter, som strækker sig fra helt nybegynder til eksperten, der ikke ryster på hånden. Vil du gerne i gang med nål og garn - så overvej denne bog, hvis du synes, at de andre grundbøger er lidt for kedelige. Det er nemlig slet ikke muligt at kede sig i dette selskab.

Du kan finde en forhandler af bogen her.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

6 kommentarer:

 1. Findes der nogen der forhandler magasinet Molly Makes i Danmark?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender ikke sådan lige en fast forhandler. Men jeg har nogle gange haft held til at finde det i kiosker med stort udvalg, i lufthavne eller på togstationer. Dog er det lettest at få adgang til bladene via en tablet, hvor der tit er rigtig gode tilbud å den elektroniske version. :)

   Slet
 2. Her i Kbh. købes hos Magasin og i 7-11 på Hovedbanegården.

  SvarSlet
 3. Ih, den ser godt nok lækker ud! Den må jeg lige huske at mærke på, næste gang jeg tager et smut forbi boghandlen.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig virkelig lækker, så det synes jeg er en rigtig god plan. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...