søndag den 11. oktober 2015

Blød varme


Den letteste og mest luftige cardigan blev til af kun 15 gram silke og mohair og efterlod et lillebitte nøgle på kun 5 gram. Det var liiiidt svært at finde et projekt til resten af garnet, da jeg jo ikke havde måde at måle på, om der var nok. Det er praktisk talt umuligt at pille op, når man først har strikket og derfor skulle det være noget helt enkelt. Valget faldt på et par bitte små improviserede benvarmere, der vejer blot 2 gram stykket.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg tror også, at det kan komme til at se virkelig sødt ud! :)

   Slet
 2. Hold nu op, hvor er de nuttede! Jeg smelter!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mor fandt jersey med leopardprint i dag. Jeg kan lige forstille mig et par små leggins under de fluffy benvarmere. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...