onsdag den 21. oktober 2015

Bideringe i garn og træ


Kender du Nûno? Hun har bloggen Trolleungen, hvor hun deler nogle af sine opskrifter. Det var på hendes Instagram profil, at jeg så ideen til bidering i økologisk træ og garn og jeg tænkte... DET skal jeg også prøve! Og det er hermed så gjort. Jeg synes, at de er blevet rigtig fine og søde og regner med, at de kan blive et hit til ømme gummer.

Du kan finde opskriften på kaninørerne her.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare søde!! Man ville næsten ønske, at man havde en baby....og at man kunne hækle;-p

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er jo måder, hvor på begge ønsker kunne gå i opfyldelse. :D

      Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...