onsdag den 2. september 2015

StrikkeBio JUBILÆUM!!

September 2014 var første gang jeg inviterede til StrikkeBio i samarbejde med Nordisk Film Biografer. Konceptet har altså kørt et helt år! Det er SÅ fedt, at der er så mange, der igen og igen tager i biografen med strikkepinde og hæklenåle. - Og næste gang, der skal vi grine en hel masse sammen.

Onsdag den 23. september kl. 18.30 skal vi i Odense, Aarhus, Aalborg og på Frederiksberg se filmen Trainwreck med komikeren Amy Schumer i hovedrollen og efter at have set traileren, så glæder jeg mig i hvert fald!

Du finder omtale, trailer og link til billetter lige HER. Jeg håber meget, at vi ses!


4 kommentarer:

 1. Tillykke med jubilæet! Jeg synes, det er et fedt koncept, du har stablet på benene. Det er så hyggeligt at deltage.

  (at jeg så synes, det er træls, at Biocenter Kolding ikke længere er med, er en anden sag)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita - og tak! Ja , det er lidt skidt, at det ikke er heeeele landet, som før. Men måske en dag - hvem ved? :)

   Slet
 2. Stort tillykke! Et helt år og jeg har stadig ikke nået at være med (selvom jeg vel kan undskyldes med, at jeg bor liiidt langt væk;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at du har en god undskyld. :) Og så må vi jo bare håbe, at det fortsætter, så du også kan komme med en dag. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...