torsdag den 10. september 2015

Kreashopping i London (og lidt Harry Potter)

Som jeg tidligere har fortalt, var jeg på Harry Potter ferie i uge 35. Først var vi i Edinburgh og midt i ugen gik turen med tog til London, hvor vi ankom til Kings Cross station, fordi det bare var det mest rigtige. Lige som i Edinburgh, fik jeg også shoppet lidt i London.

Shaukat
Når man siger London og er krea-menneske, er det svært ikke at tænke på Liberty-stoffer. De fantastisk smukke og farverige designs i skøn kvalitet, der sælges til helt vilde og ublu priser.

Jeg synes, at 250 kr. meteren er helt fuldstændig ude af proportioner og derfor blev jeg glad, da Astrid aka Kreahjørnet fortalte mig om Shaukat, som sælger Liberty i alle afskygninger til "kun" 170 kr. meteren. De har også en stor bunke med patchwork stof, som sælges til 20 eller 50 kr. stykket.

Hvis du ikke kan undvære varme smil og god service, skal du IKKE tage i Shaukat - men du er sikker på at tage derfra med en god handel, hvis du er Liberty-lover.


Loop
Da jeg spurgte på instagram, hvilken garnforretning der var et besøg værd i London, svarede utroligt mange: Loop. Butikken ligger i en hyggelig lille gade i Islington med masser af andre skønne butikker.

Jeg synes, at det engelske system omkring forskellige vægtgrupper af garn er forvirrende og jeg synes, at det var svært at navigere i. Heldigvis var de utroligt søde og hjælpsomme i Loop.

Jeg ved ikke, om jeg var blevet lidt mæt af særligt og dyrt garn efter Edinburg, men jeg gik altså ikke helt amok i biksen. Jeg fik dog købt en lækker vaskbar alpakkablanding til et babytæppe til den lille.Ray-Stitch
På anbefaling og opfordringer fra de søde ekspeditricer i Loop, gik vi mod Ray-Stitch, som er en herlig biks med masser af lækre bånd, skønne mønstre og stof samt fristende tilbehør.

Jeg fik købt denne lille bitte sorte saks, som jeg slet ikke kunne stå for og så en meget nedsat strikkebog med retromønstre.

Men kan bruge både lang tid og og mange penge i Ray-Stitch og biksen er hel klart turen værd!
Og så til Harry Potter delen af ferien.
Vi brugte en hel dag i Warner Brothers Studios, hvor Harry Potter filmene er blevet filmet og som nu lukrerer på alle os Potter-hoveder, der gerne vil betale for at se alle rekvisitter, sets, kostumer og så videre.

Og jeg må sige: det var ALLE pengene værd!
Det meget obliogatoriske billede! Du kan også få taget et lignende billede på Kings Cross i London, men da vi var der, var der virkelig lang kø og det gad vi altså ikke lige.
Og så var der det her billede.... En hæklet hippogriff, som jeg virkelig virkelig gerne vil lave. Jeg aner bare overhovedet ikke, hvordan jeg skal gribe det an - lige som jeg synes, at det er noget fjollet, at de ikke solgte garnkits med opskrifter til sådan en fætter i souvenirbutikken!

5 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine sager du har fået med hjem!

  SvarSlet
 2. Sikke en masse fine sager du har fået med hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er bestemt rigeligt at gå i gang med! :)

   Slet
 3. Sikke nogle lækre køb!

  Jeg har også kun hørt godt om Warner Brothers Studios og Harry Potter. Det gad jeg godt opleve. Det er et herligt billede af dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg havde også ret høje forventninger til det hele inden, fordi jeg havde hørt så meget godt. Så jeg er glad for, at jeg ikke blev skuffet. Det eneste, der var sådan lidt utilfredsstillinde, var de voldsomt ublu priser i souvenirshoppen. Det var helt sindssygt. Så der fik jeg ikke købet det store der.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...