fredag den 25. september 2015

Harry Potter baby

Der er 3 ting, som min (stakkels?) lille pige ikke kommer til at slippe for: det første er rock & roll, det andet er fodboldholdet Manchester United (det er ikke mig, der er fodboldtosset) og det tredje er Harry Potter (ja, det er mig, der er Harry Potter tosset). Derfor bliver hendes garderobe et skønt miskmask heraf.

 

Lige som jeg broderede en lille Rock & Roll body, har jeg broderet en Harry Potter body. Jeg har broderet Cloudfactorys portrættering af Dumbledore midt på brystet. Jeg har tidligere brugt hendes figurer til andre ting og synes bare, at de er så skønne.

Fra samme mønster har jeg valgt hallow-tegnet og en tryllestav, der lyser op til et par stofbleer, så jeg kan kende dem fra alle de andres. Du kan finde Cloudsfactorys Harry Potter mønster her.


3 kommentarer:

 1. Det er mega fint og virkelig flittigt at brodere på stofbleer!! :)

  Da vi havde flest i cirkulation (dengang vi havde to blebørn og Emil gylpede herre meget) havde vi 40...

  SvarSlet
  Svar
  1. 40!!! Wow! Jeg kan godt se, at jeg får travlt, hvis der skal så mange i rotation!

   Slet
  2. Jep. Vi startede med tyve til Anton og opgraderede hurtigt til 30 og yderligere ti da vi fik Emil. Vi bruger dem stadig på puslebordet. Jeg ville ikke gide brodere på så mange - stofbleerne bliver altså virkelig usle efterhånden fordi de bliver vasket så hele tiden. Men du kan jo have særligt fine stofbleer til pusletasken osv. ;)

   Hvis jeg skulle starte forfra ville jeg overveje at farve de hvide stofbleer i vaskemaskinen (mest praktisk ville være brunt, if you catch my drift), de bliver ret grimme at se på.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...