søndag den 20. september 2015

Gule forårsshorts


Charlott Pettersens bog Drengestrik er vist gået hen og blevet lidt af en strikkeklassiker og det er også her, jeg har fundet opskriften til disse fine små blebukser, som jeg har strikket i Syslerigets håndfarvede garn.

Jeg må indrømme, at jeg har fiflet lidt med opskriften. Bukserne skulle nemlig strikkes i to stykker og så syes sammen - og det ved vi jo alle, at vi ikke gider. Så de er i stedet strikket på rundpind - og så ville jeg have en anden linning og nogle andre ben. Men resten af mønsteret er lige efter bogen. :)

8 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet søde - igen, jeg elsker dit farvevalg til babyen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja. :) Jeg kan jo slet ikke lade de klare farve ligge. Heller ikke til de helt små...

   Slet
 2. De er totalt skønne! Jeg er helt vild med den bog. Der er de fedeste ting til babyer og større børn

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også bare lyst til at lave det hele i den bog! Men jeg må hellere begrænse mig bare en lille bitte smule. :)

   Slet
 3. Øj, en lækker farve. De er så fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg skal bare have lavet en hel masse i gult. I love it!

   Slet
 4. Hvor er de lækre, og jeg er vild med farven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ingrid. Jeg tror simpelthen også, at de komme til at være perfekte til foråret!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...