fredag den 18. september 2015

Boganmeldelse: Strik - let og lækkert

Kristin Wiola Ødegårds Strik - let og lækkert er en bog for de utålmodige strikkere. I hvert fald set i forhold til, at alle modeller efter bogens eget udsagn kan strikkes på en aften eller en weekend. Og det lyder jo umidelbart som noget for en som mig!
Bogen indeholder 44 modeller. En hel del huer og halstørklæder, men også blandt andet en lækker poncho, en vest og benvarmere.

Der er faktisk en hel del at gå i gang med og billederne i bogen er lækre og inspirerende. Og jeg er tænker, at der er flere modeller, som jeg godt kun blive fristet til at sætte pindene i.


Der er også en hel del modeller, som jeg ikke kunne finde på at strikke. Bogen har ikke én samlet stil, men løber i mange forskellige retninger og eksperimenterer med mange forskellige garntyper.


Der står i omtalen af bogen, at bogen er en samling af Kristin Ødegårds mest populære opskrifter og det kunne forklare det noget blandede utryk i bogen. Hvis mønstrene er designet over en længere periode, så kan det hele nødvendigvis ikke have samme aktualitet og stil.
Bogen er alt i alt rigtig fin og jeg en fornemmelse at den indeholder noget for alle. Hvis vil købe den, kan du finde en række forhandlere her. For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Lindhardt og Ringhof for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...