mandag den 28. september 2015

Boganmeldelse: Grafisk og optisk design på hjemmestrikkede sokker

Er du tosset med sokker, flerfarvestrik og mønsterstrik? Så er Stephanie van der Lindens bogen lige noget for dig.


Der er hele 19 omfattende sokke-opskrifter i bogen og alle tager udspring i forfatterens forkærlighed for optisk og grafisk design.
Hvert par sokker er en teknisk udfordring med flerfarvemønstre, strukturmønstre og forskellige pasformer.

Jeg er ret sikker på, at der er noget for enhver i bogen. Og hvis du synes, at det er blevet kedeligt at strikke sokker, så der er virkelig udfordringer at finde her. Flere af mønstrene er utrolig komplekse, men alle er uden undtagelse virkelig virkelig flotte.
Jeg synes, at bogen er virkelig inspirerende. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde får strikket nogle af dem. - Jeg er simpelthen for doven, når det gælder sokkestrik og hælder altid til min mors gode gamle opskrift. Men hvis du er vild med udfordringer og smukke strømper, så er bogen lige noget for dig. - Og oplagt lige her til Socktober. :)
Hvis du har lyst til at købe bogen, kan du finde en forhandler her.


For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

2 kommentarer:

 1. Tak for præsentationen. Jeg er tosset med hjemmestrikkede sokker, men kan altså ikke strikke.
  Min svigermor er der imod tosset med al strik,(inkl, sokker), der er lidt/meget svært, så jeg har da straks bestilt bogen til hende på Saxo. Så er årets første julegave næsten i hus:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Det er aldrig for tidligt at begynde på julegaver. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...