søndag den 2. august 2015

Nye teknikker

Jeg er inde i en langsom periode af en slags. Jeg har lige haft 14 dages ferie, men selvom vi har været hjemme, har jeg slet ikke lagt den håndarbejdskadence for dagen, som jeg ellers plejer at sætte en ære i. Engagementet har simpelthen ikke været der. Jeg kan heldigvis mærke, at det kommer langsomt tilbage.


Jeg har dog fået færdiggjort denne lille cardigan, som havde til formål at lære mig nye teknikker: nemlig sømandsbobler og en fletning. (Farven er mest korrekt på det store billede - jeg ved ikke lige hvorfor, jeg ikke kan fange den på nærbilleder)

Jeg er ret tilfreds med resultatet og er nu klar til det større projekt, som dette skulle forberede mig på - nemlig en poncho til mig selv. Meeeeen... jeg gider faktisk ikke lige strikke den. :D Så mens jeg går lidt mere i cirkler omkring poncho-projektet, vil jeg i stedet gå i gang med nogle mindre krævende og hurtigere. Det tror jeg passer bedre til mit nuværende temperament. 

7 kommentarer:

 1. Kender godt, at der kommer bobler i engagementet ind imellem. Min kur er også altid små, overskueligw projekter

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tid. Så kommer lysten pludselig væltende igen! Super fin trøje :)

   Slet
  2. Jeg kan også mærke, at lysten lige så langsomt er ved at komme tilbage. Men det er kun til de meget små ting. :)

   Slet
 2. Den er bare så fin! Jeg har fået strikket en hel del i sommerferien, men jeg er så til gengæld gået lidt død i det efter vi er kommet tilbage til Nepal. Håber strikke-iveren vender tilbage snart for dig og mig:-) og glæder mig til at se dine små projekter og ponchoen, når du kommer så langt;-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at du har fået din strikke-mojo tilbage. Min er kommet lidt. Men jeg tror, at ponchoen kommer til at vente et godt stykke tid. Jeg vil meget hellere lave mindre ting. knus A

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...