onsdag den 22. juli 2015

Citatsky: done!

Jeg har brugt virkelig mange timer på citatskyen og nu er den endelig færdig og afleveret til min yndlingssøster. Jeg startede på broderiet i marts og har skrevet om proces, baggrund og skabelsen af mønsteret her, så det vil jeg ikke trætte jer med.


Men nu er det altså færdigt og monteret og det er blevet ret meget som jeg forestillede mig. Måske kunne det godt bære en mere fancy bøjle og der er nogle skønhedsfejl i selve monteringen, men alt i alt er jeg tilfreds. Jeg synes, at skyen gør sig ret godt som moderne klokkestreng med kobber, læder og træ til at understrege udtrykket.

Det er gået noget hurtigere end forventet at få det broderet og det var mest i den brune sektion, at jeg var ved at gå lidt kold. De gule og turkise nuancer gjorde mig glad i låget at kigge på - men brun... det blev hurtigt kedeligt. Jeg har været ivrig for at se, om min idé og min søsters ord kunne forenes - og det synes jeg bestemt, at de kunne. Jeg hungrer dog ikke efter nye store broderi projekter lige foreløbig. I hvert fald ikke i denne størrelsesorden!
17 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er jeg helt vild med din sky:-) det er da en superfin opdatering af den klassiske klokkestreng, hvor er det blevet godt - jeg er vildt misundelig, sådan en vil jeg også have:-)
  Hilsen Karen

  SvarSlet
 3. Hold nu op, hvor er den altså blevet sej! Godt gået!

  SvarSlet
 4. Helt enestående!!! inspirasjon på høyt nivå!! Birx1974

  SvarSlet
 5. Helt enestående!!! inspirasjon på høyt nivå!! Birx1974

  SvarSlet
 6. Det er bare så flot! Heldige søster {;o)

  SvarSlet
 7. Super cool ide at lave en sky, det er da en hyper moderne klokkestreng :-) Er enig med alle andre, en heldig søster du har :-)

  SvarSlet
 8. Den er virkelig flot og en genial ide! Jeg elsker ideen om at have sine yndlingscitater hængende fremme.

  SvarSlet
 9. Fuldkommen fantastisk. Elsker også monteringen på en bøjle.

  SvarSlet
 10. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg glæder mig supermeget til at se den på væggen i min søsters kontor. Det har været rigtig sjovt at prøve ideen af. :)

  SvarSlet
 11. Den er bare fantastisk flot! Sikke et arbejde..og heldig søster:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg går også og leger lidt med, om jeg skal finde på noget til mig selv i den retning - dog langt mere simpelt. :)

   Slet
 12. Den er altså bare helt fantastisk fin, Astrid. Sikke et arbejde, og stikke en heldig søster du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jo, det har virkelig været et stort arbejde. Men også lidt fedt, at den sådan er blevet færdig og nu bare skal pynte.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...