onsdag den 13. maj 2015

Shopping USA

Jeg besøgte 3 byer, da jeg var i USA i april måned og i hver by besøgte jeg én butik relateret til krea-verdenen.

Purl Soho, New York
Jeg har virkelig fået anbefalet denne butik af mange - og mange gange, så der var jo ingen vej ud. Og lidt lige som, da jeg besøgte Stephen & Penelope i Amsterdam, blev jeg en smule overvældet. De har virkelig virkelig mange fine ting! De har superlækkert garn, masser af spændende kits og skønne sy-ideer også! Du kan finde butikkens blog HER.

Purl Soho ligger på den sydlige del af Manhattan, er superlet at finde og man kan let afsætte timer til den lille biks. Jeg var som sagt lidt overvældet, så jeg købte kun en opskrift på en lille fin baby cardigan og det garn, der skal bruges til fair isle mønsteret. Jeg troede, at jeg havde garn til selve cardiganen herhjemme, men det viste sig, at jeg tog fejl, så jeg må på jagt. :)Hobby Lobby, Las Vegas
Jeg har besøgt Hobby Lobby før og jeg har før udtrykt min begejstring over denne gigantiske hobby-biks, som faktisk har ALT! Denne butik havde dog ikke heeelt det udvalg, jeg havde håbet på, men jeg fandt stadig mange fine fine ting. Det blev blandt andet til lidt materialer til smykker, lidt nye stempler og det obligatoriske broderi-udstyr. :)
Der er 2 Hobby Lobby butikker i Vegas. Den, jeg besøgte, ligger cirka 20 minutters kørsel fra The Strip, hvilket kostede mig 45 dollars inkl. drikkepenge med taxa. På hjemvejen tog jeg bussen, som koster 2 dollars (!!!) og kun kører igennem pæne områder af byen. Det kan derfor klart anbefales at tage bussen - så er der jo flere penge til shopping. :)

Jeg fik også lidt fødselsdagsgaver, som min veninde havde købt i en Hobby Lobby i Texas og her var udvalget åbenbart lidt mere alternativt. Se bare det her fantastiske John Deere stof! Jeg tror, at jeg skal have et par pyjamasbukser af det gule. :D


Derudover havde hun også fundet nogle lækre broderiting. Jeg fik sammen med de andre farver et stort stykke sort aida. Vedhængene i træ glæder jeg meget til at prøve af - der er så mange mulighederne. Det hvide armbånd er også lavet til korssting.Fabric Outlet, San Francisco
Denne butik har virkelig meget forskelligt - både skrammel og skatte. Jeg fandt nogle skatte og kunne have ledt videre i mange timer, hvis jeg havde haft tid. Det øverste stof med hanefjed er tiltænkt en nederdel og den skal nok syes efter No2 Kerteminde mønsteret fra How to do Fashion.

De to miderste stykker var virkelig gode handler. Det blå er ruskind og det brune er præget læder. Jeg er ikke endnu sikker på, hvad de skal bruges til, men jeg kunne simpelt hen ikke lade dem ligge. Det nederste stykke er kraftigt bomuldslærred og jeg tror, at jeg skal have lavet en ny make up pung af noget af det.


Fabric Outlet ligger lidt væk fra centrum og jeg vil anbefale, at du tager en taxa derud, hvis du ikke er stedkendt. Der er sikkert fine ruter derud, men vi kom til at gå en noget "broget" vej, hvor det ikke altid føltes lige sikkert. Der er fint, hvor butikken er placeret, men gaderne omkring er en anden sag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...