lørdag den 30. maj 2015

No2 Kerteminde

Jeg er ret glad for Nannas/How to do Fashion stil og design. Hun har virkelig en god smag og sans for detaljer, så jeg er suuuper glad for, at jeg har fået fingrene i hele 2 af hendes mønstre. No1 Dragør fik jeg i fødselsdagsgave af min mor og mormor som et sykit og i næste weekend skal jeg på workshop hos Nanna, hvor jeg skal konstruere den skønne sag til mig selv. Det bliver SÅ godt og jeg er spændt på, om mine evner rækker hele vejen.

Men i denne weekend har jeg endelig fået syet No2 Kerteminde, som jeg vandt mønsteret til sidste år. Jeg har lavet en kort version med linning på og lommer i. Så er den nemlig perfekt til mig. Stoffet købte jeg i San Francisco og er en ren bomuld, som desværre krøller frygtelig meget... - Men jeg tror nu alligevel, at den bliver skøn at have på her henover sommeren.
6 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er den flot!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak Eva! Nu venter jeg bare på, at det bliver varmt nok til bare ben. :)

   Slet
 2. Svar
  1. Tusind tak, Anja. Jeg var meget i tvivl omkring formen, under konstruktionen, men jeg er blevet rigtig glad for den.

   Slet
 3. Svar
  1. Rigtig mange tak. Jeg håber på masser af sol henover sommeren, så jeg kan få den brugt noget mere. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...