fredag den 29. maj 2015

Knitstruck!

Knitstruck er (i min bevidsthed) et helt nyt begreb opfundet af Astrid aka Kreahjørnet, som dækker over den følelse, der kommer over en, når man møder en berømt strikkedesigner. Og det var lidt sådan jeg havde det i sidste weekend, da jeg mere eller mindre tilfældigt mødte den altid fabulous Stephen West.

Jeg var i Paris, fordi jeg skulle til AC/DC koncert og jeg havde i den forbindelse naturligvis researchet lidt garnbutikker. Og da jeg så, at en af dem skulle have besøg af Mr. WestKnits, valgte jeg naturligvis den som mål. Han var dog ikke i L'Oisive Thé, men da jeg postede på IG, at jeg havde savlet over hans designs og gramset løs på en masse garn, så inviterede ejeren af biksen mig over i søstershoppen La Bien Aimée og voila! (som man siger i Frankrig) - der sad så selveste Stephen West. Jeg var ret knitstruck og jeg skulle lige huske mig selv på, at jeg faktisk taler ret godt engelsk og samtidig overkomme mit "jeg-skal-kunne-sidde-ned-allevegne-turist-outfit", men så gik det også fint.


Vi fik snakket, drukket kaffe og strikket. Han og den meget søde og imødekommende Aimée kom med gode input, så jeg fik købt lækkert garn til min version af hans Askews Me sjal og skulle dermed gerne få endnu en teknik under bæltet. Det var en totalt fed oplevelse. Helt stille og roligt (selvom jeg fik plapret frygtelig meget) og nu skal jeg i gang med endnu et sjal - for dem kan man jo ikke have for mange af. Og her kommer så lidt billedspam fra Paris.


10 kommentarer:

 1. Uhh lige præcis sådan havde jeg det også, vi fik dog ikke kaffe. Min mand var plantet i mens corner men ville gerne videre så Stephen og jeg fik valgt noget garn til mit sjal, trods han var med til at vælge ...blev det ikke særlig vildt.
  Glæder mig til at høre mere om dit møde ....på torsdag
  Jeg tager en lille (wc) bog med, med små citater af Stephen West, sjov bog !

  SvarSlet
  Svar
  1. Min sjal bliver vist også stille og roligt - i hvert fald i forhold til de andre versioner, jeg har set på instagram! Fedt, at du tager bogen med på torsdag. :)

   Slet
 2. Jeg kan så godt følge dig! Det lyder på alle måder som den skønneste tur til Paris - og så lige på det tidspunkt af året, hvor Paris er allerbedst:-) Fantastisk, Astrid!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Paris er nemlig virkelig virkelig skøn på denne tid. - Det var bare en supergod tur. :)

   Slet
 3. Den følelse er også helt specielt. Man bliver næsten teenager igen - eller jeg gjorde, da jeg mødte Arne og Carlos :-)
  Det må have været rigtigt FEDT at møde selveste Stephen West - og oveni have fået hjælp til at vælge garn til en af hans modeller.

  Jeg har i dag set lidt af dit igangværende projekt, og det bliver spændende at se det færdige resultat. Jeg kan godt lide det udtryk, som patentstrik giver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - sådan ville jeg også få det med Arne & Carlos. Totalt teenager og nervøs. Haha - det er kikset, men også lidt sjovt. :)
   Jeg er også blevet ret så glad for patentstrik og jeg overvejer meget, om jeg skal kaste mig ud i endnu et sjal i samme mønster, da jeg har det helt perfekte garn. :)

   Slet
 4. Svar
  1. Jeg synes også, at det passer gevaldigt godt på omstændighederne. :)

   Slet
 5. Ih hvor fedt, Astrid. Jeg glæder mig meget til at se sjalet, garnet ser så lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nået rigtig langt med sjalet, men puha det tager sin tid! Men det bliver helt sikkert lækkert. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...