mandag den 25. maj 2015

Garnrester #4

Som jeg tidligere har fortalt, er jeg i gang med at rydde ud i beholdningen af garnrester. Det er naturligvis rart at have lidt rester liggende, men jeg vil gerne have det meste ryddet og så ellers kun have større portioner liggende til større projekter. Der en stor tilfredstillelse i udrydningen for mig, da projekterne er små og overkommelige og derfor flyver af pinde og nål.

Denne gang blev en lille bitte rest alpaka og silke til en babykyse. Der var ikke engang nok garn til at lave bindebåndene, men jeg synes, at den er blevet finde med silkebånd i stedet. Derudover fik jeg brugt lidt bomuldsrester til et stort rasle/ringleæg.


Jeg overvejer, at begynde at rydde ud i mit efterhånden store stoflager også. Men der er det lidt sværere for at finde på, hvad jeg skal lave... Måske har du nogle ideer til mindre syprojekter - både til gavekassen og til hjemmet?

10 kommentarer:

 1. Man kan sy suttesnore og forskellige små patchwork med stofrester! Det har jeg haft en plan om uendelig længe, er bare ikke kommet så langt endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, de mange planer! Det kender jeg alt for meget til selv. :) God idé med mere patchwork. Det er så hyggeligt.

   Slet
 2. Små makeup punge, de der runde små nogne til høretehøretelefoner, grydelapper. Børnetøj, frugtposer/ muleposer, manser, dukker, bolde. Krammedyr og rangler. Pintrest er fulde af gode ideer ☺ og så patchwork er jo altid et hit ☺du kunne også sælge ud... alt afhænger selvføkgelig hvor små dine rester er 😉

  SvarSlet
 3. Små makeup punge, de der runde små nogne til høretehøretelefoner, grydelapper. Børnetøj, frugtposer/ muleposer, manser, dukker, bolde. Krammedyr og rangler. Pintrest er fulde af gode ideer ☺ og så patchwork er jo altid et hit ☺du kunne også sælge ud... alt afhænger selvføkgelig hvor små dine rester er 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Nøj, det var mange gode ideer, Tanja! :) Fedt - jeg er endnu ikke på Pinterest, men eller anden dag får jeg nok sneget mig derind. :)

   Slet
 4. Kan anbefale bogen, happy sewing without retromama, prøv at se sotakhandmade.blogspot.dk den 8 april - og derudover viser Jette på parttimeperfectionist et væld af inspirationer.

  SvarSlet
 5. Without skulle være with

  SvarSlet
 6. Og blodspor.com - hader autokorrektur og udfyld ...

  SvarSlet
 7. Aaarg - blodspor = blogspot

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - autokorrektur er bestemt ikke altid en hjælp! :)
   Men virkelig gode tips! Den der Retro Mama bog, ser ret så spændende ud. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...