fredag den 15. maj 2015

Garnrester #2

Processen med at rydde ud i garnresterne har gjort, at jeg skulle tilpasse og sjusse mig frem i nogle strikkeopskrifter, da jeg ikke havde garnet, der passede til. Det har været både sjovt og lærerigt. Jeg har valgt at strikke en lille vest i uldrester og der har været et par forsøg undervejs, men jeg synes, at det er gået rigtig fint.

Vesten er en version af Projecthandmades Lucas vest. Den er blevet lidt kort, men jeg tænker, at den sagtens kan bruges over en body og ellers må jeg finde en lidt kort tyk baby, der kan passe den. ;)


Jeg har broderet hjertet med strømpegarn inspireret af Katrine (@katyst) og Stine Hoelgaard. Jeg synes, at det giver det ellers lidt kedelige garn et pift og jeg tror ikke, at det er sidste gang, at jeg skal brodere på hjemmestrik!

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin altså :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ditte. Den korsstings tattoo giver den lige lidt ekstra. :)

   Slet
 2. Hvor er den fin, Astrid, ja broderet gør den lige lidt anderledes.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint Astrid :-) ... og tak for link

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mig, der takker for god inspiration. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...