mandag den 11. maj 2015

Garnrester #1

Jeg har en hel del små "portioner" af garn liggende - både som efterladenskaber fra større projekter og som resultat af, at jeg mange gange (af uforklarlige grunde) blot har købt et enkelt nøgle eller to af garn, som jeg kunne lide. Og det er jo ikke sådan, at nøglerne er af samme type eller kvalitet, så jeg kan ikke rigtig samle sammen til et stort kludetæppe eller på anden måde bruge det til et stort projekt. Derfor er jeg gået i gang med at få brugt de mange rester til små projekter. Så nu får jeg altså: ryddet op, tilfredsstillet min trang til hurtige projekter og fyldt gavekassen. Det er ikke dårligt. :)

De første reste-projekter er kommet af pinde og nål og det blev til et par babyshorts fra Charlott Pettersens populære bog Drengestrik og en Lanukas kanin, som også er en lille berømthed i sig selv.Hvad er din yndlingsresteopkrift?


6 kommentarer:

 1. Åh, det med enkeltnøgler kender jeg godt! Herhjemme er jeg stor fan af Lene holme samsøes simple babyveste. Når der først er strikket ærmegab (strikkes oppefra) er det samtidig et ideelt tv-projekt, da der bare skal strikkes rundt og rundt og rundt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også virkelig som ideelt strik! Hvilken bog er din yndlingsvest fra?

   Slet
 2. De bukser er da bare for søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt tosset med dem. :)

   Slet
 3. Det er bare så søde ting, du har kreeret! Jeg kan godt lide kombinationen af rød og blå til kaninen.

  En af mine yndlingsopskrifter til rester er de små, strikkede djævlehuer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu SKAL jeg altså også prøve de djævlehuer! :) Hvilken opskrift plejer du at bruge?

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...