onsdag den 27. maj 2015

De blødeste shorts og is!

Carina bag bloggen Den Lilla Elefant er blevet mor til den fineste lille pige og i den slags fortjener en lille pakke. Derfor har jeg strikket et par små short i blødt alpakka fra Drops og sat et lille broderi på en stofble. De små shorts er strikket efter opskriften i bogen Drengestrik af Charlott Pettersen. Den lille is er fra en DMC broderi bog, jeg købte i Milano i år.Soluble canvas giver nogle rigtig gode muligheder for at lave korsstingsbroderi på alle mulige materialer og egner sig fint til de løst-vævede stofbleer. Jeg har dog sørget for at vaske og tørretumble stofbleen først, så jeg er sikker på, at den ikke krymper yderligere - ellers forestiller jeg mig, at broderiet holder sig knapt så pænt.

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine, fine sager!! Er så vild med både broderi og de søde små shorts.

  SvarSlet
  Svar
  1. Barselsgaver er bare så fantastisk hyggelige...

   Slet
 2. Ej hvor fin en idé med broderi på en stofble! ALLE bruger jo stofbleer, så man vil altid ramme plet! og så er det jo så fint at lave noget ingen andre har ;) Hvordan har du mon skaffet det der soluble canvas???
  Tak for altid dejlig inspiration! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar! :)
   Jeg synes nemlig også, at denne gave kan tilpasse alle nye forældre. Jeg har været så heldig at få soluble canvas i gave over flere omgange, men du kan købe det hos www.ullafalk.dk og der er prisen også rimelig. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...