torsdag den 21. maj 2015

Boganmeldelse: Quilt-opedia

Jeg er fascineret af quiltning. Jeg har prøvet det få gange, men min tålmodighed har ikke altid været til det.

Quilt-opedia er måske et godt sted at starte. Den fungerer både som en A-Z guide udi teknikker og som en indsprøjtning med ideer til, hvad man kan lave ud over toilettasker.
Som i det fleste andre velskrevne håndarbejdsbøger, er der en sektion om udstyr og der lærer mand blandt andet, at nåle ikke blot er nåle og man får desuden beskrevet, hvordan de forskellige værktøjer skal bruges.
Bogen indeholder også farvelære og et stort blok-kartotek, hvor de traditionelle patchwork blokke gennemgås, så du selv kan kaste dig ud i at sammensætte mønstre.
Jeg tror aldrig, at jeg bliver en stor quilter eller en patchwork-mester, men jeg er sikker på, at jeg vil bruge Quilt-opedia som oplagsværk i mine fremtidige sysler og der er også flere af projekterne i bogen, som jeg har set mig lidt lun på. Her kommer lidt billedspam:

Du kan købe bogen HER.

For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...