onsdag den 25. marts 2015

StrikkeBio til maj

Så er der planlagt endnu en dato til StrikkeBio! Den 4. maj kl. 18.30 kan vi igen hygge med garn og en god film på Frederiksberg og i Århus. Denne gang skal vi til forpremiere på den danske film Lang historie kort.

Du kan finde alle informationer lige HER .

Jeg glæder mig til at se dig!

4 kommentarer:

 1. Jeg kan desværre ikke selv deltage om mandagen, - er optaget andetsteds, - men anbefaler på det varmeste. Det er et super koncept!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at det snart bliver noget andet end en mandag, så du kan komme med igen! :)

   Slet
 2. Det lyder godt nok som et hyggeligt koncept! Hvor ofte arrangerer du det? Jeg bor ikke i Danmark pt, men er tit hjemme på besøg, så måske kan jeg være heldig at ramme en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også rigtig virkelig hyggeligt. Der har været et arrangement næsten hver måned siden september sidste år. Der er desværre ikke system i, hvornår det afholdes, men jeg håber meget, at vi rammer en dag, hvor du kan. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...