tirsdag den 31. marts 2015

Rock & Roll HausFrau holder lukket


I april måned holder bloggen lukket. Jeg skal på ferie og de dage, hvor jeg ikke holder ferie, skal jeg arbejde en masse, så jeg ikke kommer aaalt for langt bag ud, mens jeg holder den der ferie. Sådan hænger det åbenbart sammen den slags.

Jeg skal et "smut" til USA, så hvis du kender nogle ideelle krea-bikse, som er værd at besøge i henholdsvis New York, San Francisco og Las Vegas, så vil jeg meget gerne høre mere! Er der nogle forretninger, som jeg bare ikke kan undvære at besøge?

Som sagt ses vi først her på bloggen til maj, men jeg holder ikke lukket på min Instagram-profil, som du kan finde lige HER - så der håber jeg, at vi ses!

StrikkeBio
Hvis du er kommet forbi for at finde information omkring StrikkeBio, kan du finde fremtidige arrangementer lige HER.

22 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie og tur til det store Amerika!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anja! Jeg glæder mig så meget!

   Slet
 2. Rigtig god tur! Jeg er sikker på, du vender tilbage med en masse spændende oplevelser og kreating :-D

  Jeg har aldrig været i det store USA, så jeg kan næppe hjælpe dig med lækre kreabutikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anita. Jeg lover at fortælle, hvor jeg tager hen så. Jeg tror dog, at jeg bliver nødt til at begrænse mig lidt på denne tur. :)

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg skal SÅ meget forbi Purl Bee. Den ligger lidt langt væk fra, hvor vi skal bo, men mon ikke, jeg kan stjæle mig til en times tid derinde?

   Slet
 4. Purl bee i Soho, New York er super lækker. Mood Dr en mega rodet stof butik, men den er billig og der var guld i bunkerne. I det område ligger der sjove butikker, kun med lynlåse eller knapper. Mener at Asli, frøkenen og baronen, har lavet en guide til NY. rigtig god tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjek til Purl Bee, den er på listen. Jeg kan ikke finde Mood Dr på nettet, kan du måske hjælpe med en hjemmeside eller et område? Og tak for tippet om Asli - den skal jeg lige have kigget på. :)

   Slet
 5. Jeg håber du får en fantastisk april! Glæder mig til at høre hvad du finder af krea-bikse derovre. Tager selv til SF i maj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh! Jamen, så skal jeg sørge for at kigge godt efter i San Francisco! Jeg når nok ikke så mange steder, men jeg skal da minimum finde ét godt sted, jeg kan sende dig hen. :D

   Slet
 6. Åh hvor skønt! Eeeeelsker de tre destinationer på hver sin måde. Nyd det - og god tur <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også. Jeg har været i New York, men aldrig de to andre steder, så det bliver en tur fyldt med nydelse og oplevelser. :D

   Slet
 7. Fantastisk, Astrid. Nyd det derovre! Jeg glæder mig til at høre hvad du tager med hjem af materialer og input!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hørt om, at der er en butik, hvor jeg kan få flonel med John Deere print. Jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge det til, men jeg bliver jo nødt til at eje det! :D

   Slet
  2. Ja, det skal man da helt klart eje, hvis man kommer i nærheden af det. Alle drenge ELSKER det!!!

   Slet
 8. Hav en rigtig dejlig ferie Astrid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jane. Jeg glæder mig så meget.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...