søndag den 8. marts 2015

Jeg drømmer om...

Jeg går og drømmer om at sy en nederdel fra Gretchen Hirschs bog Gertie's New Book for Better Sewing. Det skal være en pencil nederdel med a-line og den skal være i noget lækkert denim, som jeg købte på min sidste tur til Amsterdam. På modellen i bogen er der et smukt slået bælte og der jeg har jeg bare være skide heldig.


Nanna bag konceptet, shoppen og ikke mindst bloggen How to do Fashion sælger slåede bælter i hele 3 størrelser og hun har simpelthen givet mig et bælte, som hun har slået i det stof, som jeg skal sy nederdelen af. Det bliver SÅ fint og jeg glæder mig sådan til at sætte det hele samme - det er jo en virkelig lækker detalje! Og jeg HÅBER bare, at jeg får tid til at sy nederdelen til Påske, så den kan blive en forårs-favorit i garderoben.


Hvis du selv kunne tænke dig et slået bælte til din næste kreation, kan du finde dem HER i Nannas shop.

4 kommentarer:

 1. Dem skal jeg da helt sikkert også have lavet nogle stykker af!
  Skal du med på workshop hos Nanna sidste weekend i marts? Det ville være så hyggeligt! Og så kunne du jo passende sy en pencil til bæltet der!

  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville så gerne med! Og nu endnu mere, når jeg hører, at du skal med! Men jeg kan simpelthen ikke den weekend.... :-/ Så jeg håber bare rigtig meget, at jeg kan snuppe en anden workshop snart.

   Slet
 2. Wow, du bliver forårslækker!

  SvarSlet
 3. Det håber jeg i hvert fald! :D

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...