torsdag den 19. marts 2015

I dag er jeg gæsteblogger

I dag er jeg gæsteblogger hos How to do Fashion. Kig forbi Nannas dejlige blog og se, hvad jeg har brug disse materialer til:


Tusind tak til @julieklenoe for hjælp til materialer!

4 kommentarer:

 1. det ser godt ud over hos Nanna.. men hvad bruger du det der gennemsigtige til og hvad hedder det? (har endnu tilgode at brodere på tøj)

  SvarSlet
 2. Det hedder soluble canvas. Du placerer det oven på dit stof og fikserer det med et pat sting - og så broderer du simpelthen igennem stof og canvas. På den måde bliver dine korssting jævne og fine uanset hvilket materiale, du ønsker at arbejde med. Bagefter skylder du broderiet grundigt og canvasset opløses og efterlader de fine små regelmæssige sting. Det er skide smart. Se eventuelt hos @juleklenoe på IG, hun har lavet de fineste broderier på babytøj. :)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud, - din pære. Hvor køber man det der soluble canvas? Er ved at sy servietter med broderi, og dette ser ud til at kunne lette min arbejdsgang noget, for jeg trævler nemlig det hvide broderistof op efterfølgende og det er et irriterende arbejde.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen. Du kan købe soluble canvas hos www.ullafalk.dk og ellers må du søge efter det på eBay. Jeg tror helt sikkert, at det vil være meget lettere end at arbejde med! Kh A

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...