lørdag den 21. marts 2015

Anmeldelse: Smukke venskabsarmbånd

Jeg har egentlig ikke været sådan hamrende meget til knyttede armbånd. Jeg har sådan nogle små tøsede håndled og der skal ikke meget til, før armbånd ser store og klodsede ud på mig. Så jeg havde egentlig ikke de store forventninger, da jeg modtog DIY-bogen Smukke venskabsarmbånd af Di Kim.


Men jeg blev positiv overrasket! Bogen indeholder nemlig mest af alt vejledninger til fine og feminine armbånd lavet af lette materialer og af broderigarn (som jeg jo svømmer i!!) så: what's not love?Faktisk gik jeg straks i gang med at kaste mig ud i et af armbåndene og et inspireret af teknikkerne. Vejledningen var let at følge (det er så lækkert med en masse fine trin-for-trin billeder) og jeg er superglad for resultatet. Så det kan være, at jeg komme lidt ned i bunkerne af broderigarn snart. :)


Jeg ville gerne have haft nogle andre perler, men man må jo arbejde med, hvad man har og jeg tror, at jeg vil kunne finde flere fine egnede perl,er når jeg for alvor får søgt gemmerne igennem.

Hvis du selv gerne vil have fingrene i bogen, har jeg fundet den biligst HER.For god ordens skyld skal jeg lige huske at fortælle, at jeg har fået bogen fra forlaget Turbine for at kunne anmelde den. Det eneste jeg har modtaget er bogen og alle meninger om den er mine egne.

4 kommentarer:

 1. Ser godt ud, du er så pisse dygtig.! Kh Maiken

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine, jeg har også selv knyttet rigtig meget i mine yngre dage og gør det når tiden er til det også stadig, især med perler ind i, ser rigtig fint ud. Det kan i hvertfald anbefales.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også rigtig lide det - så jeg skal også prøve flere af modellerne i bogen, når jeg har fået ryddet op i perlekassen. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...