onsdag den 18. februar 2015

Strikkepinde og hæklenåle som vedhæng

Nogle ideer er simpelthen for gode til at gå uprøvede forbi! Det her er en af dem. Jeg har set de smukke vedhæng flere forskellige steder på nettet blandt andet HER, HER og især HER og nu skulle det være!

Jeg har jo efterhånden fået udskiftet mine strikkepinde og hæklenåle med superlækkert udstyr, så derfor var jeg klar til at ofte nogle af de pinde og nåle af bambus og plastik, som jeg (og min moar) havde liggende og jeg er faktisk riiiigtig glad for resultatet! Se bare her:
Jeg fik lavet flere halskæder og et lynlåsvedhæng til Ina og der ligger flere og venter. Desværre har jeg kun "dutterne" i tre størrelser, så jeg skal have fundet ud af, hvordan jeg kan få lavet halskæder med andre størrelser nåle og pinde. Jeg er også løbet tør for øskner, men der var Ina min redning. - Det er nu rart, når man kan bytte og hjælpe hinanden!

12 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fedt ud! Især dem i bambus/træ er jeg ret vild med. Men også den i rød plastik. Giv os endelig en update, når du har løst problemet med dutterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lover jeg! Løsningen bliver forhåbentlig, at jeg finder flere dutter i flere størrelser i USA. :)

   Slet
 2. Du er så kreativ, Astrid! :-) Bravo!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Selom jeg jo slet ikke kan tage æren for ideen op nogen måde. :)

   Slet
 3. Totalt cool! Du er altså en knag til det med at få gode 'skøre' ideer, det sker knald godt ud. Den røde er super lækker og dem i træ, mums!! Kan man lave en bestilling?
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, at du kan Karen. :) Du kan bare skrive en mail, så finder vi ud af det - og det med den kop kaffe (og måske lidt kage:))

   Slet
 4. Svar
  1. Tak, Lona! Jeg er også glad for, at det lykkes. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...