lørdag den 7. februar 2015

Historien om den tomme garnvinde

Jeg kan simpelthen ikke lade være... Med mig er det åbenbart alt eller intet, når det gælder shopping. I hvert fald når det gælder ting, der handler om håndarbejde. Jeg har ellers min mors helt så udmærkede lager til rådighed og de bedste og sødeste krea-veninder, der gladeligt udlåner og bytter deres ting væk. Men jeg kan ikke lade være.

Her er mit seneste køb. En garnvinde og et krydsnøgleapparat. Jeg har ikke noget garn, der skal vindes op. Ikke et eneste fed. Men jeg fandt ud af, hvad sådan et sæt kostede, fandt det til halv pris på Den Blå Avis og 1-2-3, så var det købt!

En anden ting jeg har købt er den lovpriste bog Drengestrik. Jeg har ingen børn og heller ingen på vej, men da jeg så bogen hos Astrid (@kreahjoernet) vidste jeg, at jeg måtte have den. Jeg ventede tålmodigt (et par dage). Så fandt jeg den til en god pris på CDON og da jeg også havde en rabatkupon, blev det igen til halv pris. Og ja... så ved I selv, hvad der skete.

Og nu har jeg så også opdaget eBays forjættede land (tusind tak Ina!!) - what's a girl to do? Så jeg overvejer et nyt købestop. Jeg kan åbenbart ikke holde mig i skindet og jeg vil jo gerne have penge tilbage til de mange rejser, jeg er så heldig at skulle på her i løbet af foråret. Jeg tænker også, at det ville være rart at ønske mig noget til min fødselsdag. Så... jeg gør det sgu og det bliver med de samme regler som sidst:

Jeg må gerne købe:
- sytråd
- erstatninger for ødelagt værktøj
- materialer til ting, jeg laver for andre (hvor de betaler for materialerne)
- gaver til andre
- alt det jeg vil, når jeg er på ferie i udlandet

Min ambition er, at købestoppet skal holde frem til 1. oktober, da jeg håber, at jeg kan tage mig nok sammen til at lave hjemmelavede julegaver i år - og det ville jo være synd, hvis jeg ikke kunne det på grund af noget så fjollet som et købestop. :)

8 kommentarer:

 1. Hold da op, du er modigt. Sådan et købestop burde jeg også indgå med mig selv. Mh, jeg tænker lige over det. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Tak! Jeg føler mig nu ikke særlig modig - mere stædig tror jeg. Og en anelse irriteret over, at jeg ikke kan styre mig. :D Jeg lover at heppe på dig, hvis du beslutter dig for at gøre det!

   Slet
 2. Uha, nogle lækre ting, jeg kan godt forstå, at du bare skulle have dem!! Tror min mor har en garnvinde, det må jeg lige undersøge. Pøj pøj med købestop, her går det fint med mit intet nyt garn eller stof er indkøbt (lageret er også stadig pænt stort).
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sej, Karen! Jeg blev faktisk også overrasket sidste år, da jeg så hvor langsomt det svandt i lageret! Så regner bestemt heller ikke med at løbe tør i år. :)

   Slet
 3. Haha, bliver nok nødt til at sige undskyld :) Men der er bare så mange fine ting derinde. Har du fået noget af det hjem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, du er længe tilgivet. :D Og ja! Jeg har fået mine dimser hjem - jeg håber, at jeg snart får mulighed for at lave noget med dem. ;)

   Slet
 4. Jeg kender det godt. Tingene hopper jo nærmest selv ned i min taske... (altså jeg betaler jo selvfølgelig, men næsten). Glæder mig til at se hvad du finder på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - ja, det er nok bedst, at du betaler! Jeg burde have internet-restriktioner! GAd vide om man kan blokere nethandel på sin computer? :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...