søndag den 15. februar 2015

Bliv så færdig!

Jeg får ikke noget sådan rigtig færdigt i øjeblikket - og det gør jeg ikke, fordi de ting, jeg arbejder på, er store  - og det får mig til at føle, at jeg ikke laver noget. Hvilket er sådan lidt tåbeligt af flere årsager. For det første: Jeg SKAL jo ikke lave håndarbejde, så der er jo ingen grund til at føle, at det er et "problem", at jeg ikke bliver færdig med noget. Det skal jo handle om nydelsen, ikke? For det andet: Jeg broderer og strikker jo dagligt, såååå.... jeg laver jo rent faktisk noget! Selvom det i følge min første pointe egentlig er ligegyldigt. :)

Nå, men et af de projekter, som jeg er i gang med, er en påskeløber. Den skal være en smule anderledes end de påskeløbere, som jeg har set i mine bedstemødres hjem. Men faktisk er min løber baseret på et meget gammelt kit, som min moar havde liggende - nemlig denne lysegule skønhed, som var tiltænkt en smuk dekoration af tête-à-tête liljer.


Det kommer dog ikke til at ske. Der kommer heller ingen små lam, kyllinger eller æg på denne løber, som ellers er påskens symboler på liv og frugtbarhed. I stedet bliver det en krible krable løber med masser af liv i form af biller og insekter. Jeg GLÆDER mig, til den bliver færdig.
Jeg havde kittet med på kursus hos Mette Back (Finurlige Finesser) og Karen Marie Dehn, hvor jeg trykkede en stor bille i hver ende af løberen


Mettes skønne tryk er tiltænkt at blive kombineret med frihåndsbroderi eller at stå alene. Jeg har her valgt at kombinere dem med korssting og det giver et fedt grafisk udtryk til løberen. (P.s.: Jeg GLÆDER mig til, at den bliver færdig!) ;)

20 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare godt ud og dejligt at se, at jeg ikke er den eneste som stadig broder, troede ellers det helt var gået af mode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Helena. Næh, du er slet ikke den eneste! Jeg synes heldigvis også, at det er superskønt, at vi bare måde brodere på nye måder, der sikrer korsstingets overlevelse! :)

   Slet
 2. Det er sådan en fed ide! Får lyst til at lave noget ligende! :) Og så synes jeg da nok du får lavet noget, men kender det jo fra min decemberliste ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, Ditte! Det er jo lidt som om, at "noget" skal være helt færdigt, før det tæller som "noget". :)

   Slet
 3. Svar
  1. Mange tak, Gitte. :) Det er faktisk også ret hyggeligt. :)

   Slet
 4. Sikke et flot projekt, du har gang i! Især mariehønen er fin!
  Jeg har også gang i nogle større projekter, og så får man ikke lige noget færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja! Jeg har fået rigtig meget respons på den lille marolle. :) Jeg synes, at det bliver sværere at blogge, når de store projekter er i gang. Men så må jeg jo lave lidt midtvejs status.

   Slet
 5. Det kan være du glæder dig til at se det færdige resultat - men det gør jeg godt nok også! Du er som altid fuld af gode ideer!
  Og det der med ikke at få blogget, når man har gang i store projekter... pyh, det kender jeg! Jeg har et lille slag i gang i min kælder. Mig vs. en skjortekjole, som er SÅ tæt på at blive færdig. Men jeg vinder til sidst. Og jeg glæder mig til at se din løber!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hepper på dig! Jeg er også helt sikker på, at du vinder til sidst!! Jeg glæder mig meget til at se din skjortekjole - sådan en vil jeg også virkelig gerne selv eje.

   Slet
 6. Hvor er det nogle kære biller (troede aldrig, jeg nogensinde vil skrive det om biller). :)
  Især de bittesmå myer synes jeg er søde. :)
  Glæder mig til at se slutresultatet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt tosset med de myrer. Det er meget mystisk - men de er bare så søde. :D

   Slet
 7. Åh Astrid du er altid SÅ super produktiv! Og hvilke projekter du har gang i! Ser ud som endnu en super spændende workshop med Mette og Karen Marie - har nu også lovet mig selv, at jeg skal med på et tidspunkt, men tiden flyver jo altid så hurtigt afsted... når man har gang i mange projekter:-) Ha en smuk uge kære Astrid og rigtig go fornøjelse med håndarbejdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Mette. Jeg kan kun anbefale den workshop - man kunne virkelig nå meget samtidig med, at man lærte meget nyt. Men du laver jo også nye smukke ting hele tiden, så jeg kan godt forstå, at tiden er knap. :) Rigtig skøn uge til dig også!

   Slet
 8. Hvor ser det bare flot ud! Gid jeg kunne brodere (Siger jeg, selvom jeg i øvrigt ikke engang har tid til at fokusere på at strikke)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver også alt for mange forskellige ting. Selvom jeg nyder det, så ville jeg nogle gange ønske mig, at jeg i stedet fordybede mig inden for én type håndarbejde.

   Slet
 9. Hvor bliver den bare fin! Jeg glæder mig også til at se det færdige resultat.
  Kan så godt følge dig i,at ikke rigtigt får lavet noget med de store projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er endelig blevet enig med mig selv om, hvordan den skal monteres, så jeg er ikke heeelt så langt fra at få den færdig. :) Men nu må vi se, hvor længe den får lov til at ligge. :)

   Slet
 10. Svar
  1. Det kan du selv være! :) Dejlig kommentar, Tina. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...