søndag den 22. februar 2015

Bare ikke mig

Til min fødselsdag sidste år fik jeg et lækkert patchwork kit til en taske af min søster og hendes familie. Kittet skulle i følge opskriften laves efter jellyroll (huh?!?) metoden og var for mig en smule uklar i beskrivelserne, så jeg tog som altid hjem til min evigt tålmodige moar, så jeg kunne få hjælp. Og efter det meste af en lørdag vi fik faktisk syet en taske af kittet (uden at bruge ret meget af hverken stof eller vejledning :)) og jeg lærte et par nye tricks og ret tilfreds med håndværket, men... den er bare ikke mig. Tanken var, at det skulle være en taske med en god bred bund, som var god at tage med på, når der skal strikkes på cafeer, i biografer og til diverse krea-arrangementer og det tror jeg, at den vil være god mægtig god til - men som sagt: den er ikke mig. Så hvis den er "dig", så er jeg frisk på et bytte eller et salg. :)


2 kommentarer:

 1. Den er ellers fin Astrid!!! Og jeg håber du hyggede dig i processen - selvom produktet kan være skuffende, kan processen alligevel være god. Nogle gange...
  (Den er heller ikke mig, men fin er den!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil sige, at jeg måske ikke var sååååå god til at hvile i processen. :) Men nu er jeg glad for, at jeg fik prøvet nogle ting af.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...