onsdag den 14. januar 2015

Et års opsparing brugt på en time

Hele sidste år sparede jeg op til at kunne købe, det jeg havde lyst til af krea-sager til januarudsalget. Og nu da jeg endelig kunne få mine fedtede fingre pengene, blev det slet ikke til udsalgsshopping... Det blev til netshopping i en rasende fart af ting, som jeg har ønsket mig længe og ting, som jeg bare måtte eje.

Først KnitPro-pinde købt hos Englegarn, så jeg ikke længere mangler størrelser og kan kaste mig ud i, hvad mit hjerte begærer. Jeg ville gerne have haft alle pindende i min yndlingsmodel: Karbonz. Men jeg kunne kun finde dem i størrelser op til 6 mm. Og så blev jeg simpelthen nødt til at købe strømpepinde i yndlingsmodellen. Jeg glæder mig til at prøve dem af!
Sidsel Sangilds virkelig smukke nye bog. Hun kan bare noget helt helt særligt med hækling og derfor blev jeg nødt til at eje bogen. Du kan købe den hos Sidsel lige HER.

Et af mine første indlæg her på bloggen handlede om Julie Jackson og hendes ubehøvlede tilgang til korsstingsbroderi. Så da jeg så, at hun udgiver en ny bog, måtte jeg slå til! Du kan købe Julies nye bog lige HER - den udkommer dog først den 24. februar, men hvis du forudbestiller, kommer den i starten af februar.
Jeg købte mine første covers til korssting hos Connect Design og jeg har gået og glædet mig til, at de fik lavet et til iPhone 6... Det har de så valgt ikke at gøre. I stedet har de til iPhone 6 lavet et cover, der kan bruges til tegnet pixel art. Jeg er nysgerrig og derfor har jeg bestilt et, som jeg håber snart når frem fra Korea. Jeg tænker, at jeg altid vil kunne brodere i coveret alligevel - omend med noget kraftigere garn end sædvanligt.

En sidste ting, som i den grad trængte til en opdatering var min hæklenåle. Jeg har primært hæklet med helt old school nåle i gråt stål... Dog har jeg to Clover Amour, som Carina (Den Lilla Elefant) har givet mig i gave - og jeg har vundet en Clover Soft Touch hos Katrine (Små Tanker). Men jeg har ikke kunne beslutte mig for, hvad der fungerer bedst for mig. Så nu har jeg købt de "halve" numre i Soft Touch og de hele numre i Amour. De er alle købt hos SelvStrik.

Så er de 1378 kr brugt! Det var helt fantastisk, så jeg starter forfra nu - og så glæder jeg mig bare til at kunne storshoppe om et år. Hvis du også har lyst til at lave en krea-opsparing, kan du læse mere om det HER.

14 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønne sager du har fået Astrid! Der er intet som nye sager, der kan øge kreativiteten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt rigitgt! Jeg har også bare lyst til det hele lige nu! :)

   Slet
 2. Sikke nogle gode ting! Og hvor er det bare en god ide med opsparingen. Så kan man jo ikke få dårlig samvittighed over at bruge mange penge på krea ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel? Og det sgu rimelig lækkert bare at kunne rage til sig. :D

   Slet
 3. Skønne ting du har forkælet dig selv med. Du klarede det bedre end jeg gjorde. Jeg startede fint, men glemte så nogle uger. Puttede så lidt ekstra i og så fremdeles. Til sidst opgav jeg og nu er jeg så startet forfra :-) Så må vi se hvordan det går i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme, at jeg heller ikke altid lige fik fyldt i til rette tid. :) Men måtte jeg fylde big bucks i ind i mellem. Jeg håber, at det lykkes for dig i år! Det var så skønt at brænde pengene af.

   Slet
 4. Sikke nogle skønne ting du har fået fat i! Det der cover, det må jeg da vist lige lure lidt på {;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at få fingre i det! Jeg er spændt på, om der kan broderes på det.

   Slet
 5. Så lækre nogle ting! Måske jeg skulle forsøge mig med den sparemetode, cool bare sådan at have x antal kroner at brænde af. Mit næste ønske/køb er Knit pro strikkepinde, jeg har nu prøvet min første Knit pro strikkepind, og jeg er solgt!
  Men jeg har jo købestop frem til 1.april, sååhhhh.....
  God weekend, når du når så langt.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er desværre også blevet frygtelig forfalden til godt værktøj! Jeg hepper på dig frem til 1. april - jeg er sikker på, at du kan klare den. Og så bliver de nye lære strikkepinde bare endnu mere lækre i hænderne. :)

   Slet
 6. Hej Tak for sidst.
  Jeg hoppede også på den der krea opsparing sidste år og har allllllleeeeee pengene endnu 😇😇😇😇😇 så jeg ska også snart i gang med at krea shoppe, de ka jo lige så godt blive brugt, banken gir jo ingen renter
  Vi ses lige pludseligt ...måske til Aoh messe i Rødovre ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du god! Jeg tror, at jeg bestilte alle mine ting allerede den 1. januar. :D Jeg kunne slet ikke dy mig. Jeg kommer ikke til AOH messen, desværre... Men måske er jeg så heldig at kunne næste år! :) Rigtig god fornøjelse derude.

   Slet
 7. Fedt at du sådan har fået shoppet igennem! Det er nogle lækre, lækre sager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en ret så skøn fornemmelse. :) Retail-therapy slår aldrig fejl. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...