torsdag den 8. januar 2015

DIY: Skopose med broderi

Jeg var jo så heldig, at jeg var med i et julegave-tillæg i Hendes Verden i uge 50. Det var supersjovt at prøve og hvis du ikke fik fat i bladet, kommer her en DIY på den ene nemme julegaveidé, som jeg fik lov til at bidrage med. Julen er jo ovre, men måske har du fået et par sko, der fortjener lidt ekstra lækker opbevaring? Igen reddede Carina/Den Lilla elefant mit købestop ved at være sponsor på skoposen. Er jeg ikke heldig?

Du skal bruge:
 • Hvid skopose (eller en mulepose/gymnastikpose) uden print i bomuld
 • Broderigarn
 • Nål
 • Tekstil kuglepen, der kan stryges væk
 • Et print af dit udvalgte motiv
Find en skarp silhuet af fx dit eller modtagerens yndlingsdyr. Print det i A4 størrelse. Det skal printes i sort, så det er til at se igennem stoffet.


Læg printet ind i posen og tegn motivet op. Det gør ikke så meget, hvis du tegner forkert eller kraftigt op, for du stryger stregen væk bagefter.


Sy nu silhuetten med stikkesting hele vejen rundt. Jeg har brugt 4 tråde for at gøre strikningen kraftig.


Stryg posen ved lav varme, så dine streger forsvinder. Læg eventuelt lidt lækkert i posen eller brug den som indpakning til julens bløde pakker.7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin....tror bestemt den bliver brugt en gang eller to i fremtiden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså ideen. Fra min side😄

   Slet
  2. Fedt! Jeg håber, at du kommer til at hygge dig med det. :)

   Slet
 2. Super ide, tror jeg vil forsøge med en af truntens tegninger, det kunne være ret fedt tænker jeg. Men jeg skal lige have fundet stof i gemmer eller se ,om jeg kan få noget sponsoreret, for jeg går dig i bedene, - der er købestop for mit vedkommende.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Super god idé med tegningerne! Og med købestoppet også. Jeg har ikke besluttet mig for, hvad jeg gør videre frem med købestop, men jeg vil helt sikkert holde fast i, at der skal skrues stærkt ned. Ellers drukner jeg i garn og stof. :)

   Slet
 3. Den här är så fin! En personlig favorit :) Tycker mycket om dina korta, jämna broderistygn. Läckert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak, Alicia. Jeg kan også godt lide at bruge denne her teknik. Det er enkelt, men effektfuldt!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...