fredag den 2. januar 2015

DIY: Gummiænder på række

Sidste sommer  havde jeg en lille konkurrence her på bloggen sammen med Gitte (Tanker fra Anker), hvor vi ledte efter små fine korsstingsmønstreder ikke var mere end 10 sting enten i højden eller på tværs. Her forleden fik jeg igen lyst til at lege med den begrænsning og det kom der blandt andet disse små gummiænder ud af.


Tanken er, at ænderne skal bruges til endnu en broderet suttesnor og mønsteret får du lige her.

Aida-båndet er købt i butikken Knopfloch, som ligger ved Alexa Shopping Center i Berlin, men du kan også finde en virkelig god DIY hos Gitte, som viser, hvordan du kan lave broderede suttesnore uden båndet.

18 kommentarer:

 1. Hvor er de søde. Du er simpelthen beundringsværdig dygtig og jeg nyder at kikke med her hos dig.

  Rigtigt godt nytår til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak, Marina! Rigtig dejligt nytår til dig også.

   Slet
 2. Hvor er de sjove. Det er sådan en god idé I fik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg synes, at det er så rart at broderiene er så overkommelige. :)

   Slet
 3. Hvor er de bare kære, de små ænder! En skam jeg ikke kan brodere. Eller måske er det godt, eller fik jeg jo slet igen tid til andet end garn garn garn. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA! Pas på med at lære nye tricks. Til sidst er alt ens tid væk. :D

   Slet
 4. Hvor er de bare fantastisk søde, Astrid

  SvarSlet
 5. Du milde, hvor er det et kært mønster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva. - Og så tager det ingen tid. :D

   Slet
 6. Hvor er de fine, Astrid. Jeg fik lavet nogle små dinoer, men de er vist for store til din begrænsning. Har lagt dem op på bloggen, jeg nåede aldrig at være med i jeres konkurrence i sommer, men puslede selv lidt med broderi til suttesnore, så nu er de delt.
  Kh
  Karen

  SvarSlet
 7. Og så, så man lige mig:) I gang med mit allerførste korsstingsbroderi.....Den and var så sød og uimodståelig, at det måtte prøves. Jeg kan dog konkludere, at jeg ikke er helt skarp på det der ende-hæftning, men bare ingen kigger på bagsiden, så er det vist ok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du god! (klapsalver) Superfedt, at du fik lyst til at brodere. Bagsiden skal du nok få styr på - og ellers er der jo, som du siger, heller ingen, der behøver at se den. :D

   Slet
 8. De er simpelthen SÅ søde! Du har ganske enkelt gjort det igen, Astrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Anita. :) Jeg tror heller ikke, at det er sidste gang, jeg laver ænderne.

   Slet
 9. Den gummiand er simpelthen for skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver nødt til at lave flere, for jeg er helt enig! :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...