onsdag den 28. januar 2015

Den dovne sok eller samtalesokken

Jeg er gået i gang med flere større projekter og flere af dem er af den type, hvor man ikke kan føre en samtale i mens. I hvert fald kan jeg ikke snakke på hver fjerde pind, når jeg strikker min Natalie bluse og når jeg hækler min zebra, skal jeg tælle hele tiden, hvilket også hæmmer samtalen betydeligt. Så derfor jeg har besluttet af slå to fluer med ét smæk: når jeg skal være krea-social, strikker jeg samtalevenlige sokker efter min mors dejligt dovne opskrift og kommer samtidig ned i lageret af strømpegarn.


Det lyder måske kedeligt for nogle at strikke den samme sokkeopskrift om og om igen, men jeg får så rigeligt variation med andre projekter. Jeg har dog lidt tanker om at bygge lidt videre på opskriften, men måske ender jeg alligevel med at være for doven! :) Hvis du har lyst til at strikke en samtalevenlig doven sok, så kan du finde opskriften lige HER.

11 kommentarer:

 1. Lyder som en god plan, Astrid. Jeg gad godt være krea-social med dig en dag;-) Glæder mig til at se de koncentrede projekter.
  God aften
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal vi da bare have arrangeret! Det må da være muligt at mødes over en gang kaffe, kage og garn en dag. :)

   Slet
 2. Hvem der bare kunne strikke ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er aldrig for sent at lære noget nyt! :)

   Slet
 3. Hvem der bare kunne strikke ☺

  SvarSlet
 4. Ååååh, det kender jeg bare alt for godt med at have for komplicerede ting på pindende. Derfor er jeg lige begyndt på en babysweater fra Strik til banditter. De er også rimelige samtalevenlige. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker også, at et par babybukser eller en lille vest ryger på pindene, når jeg bliver helt træt af sokker. :)

   Slet
 5. Haha, samtalesokken... sender mig tilbage til min barndoms hippie børnehave. 'Aaaaj, altsåååå. Det er kååån hvis du har sokken, du må sige nåed :-)

  Men fedt, jeg skal prøve den opskrift

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Min børnehave var vist alt for borgerlig til den slags. :D

   Slet
 6. Årh, Gryffindor sokker - sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan jo simpelthen ikke dy mig. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...