tirsdag den 6. januar 2015

At prøve eller ikke at prøve...

Det her egostrik passer mig faktisk rigtig godt. Min første trøje ligger godt nok ubrugt hen, men både min poncho og min cardigan bliver brugt flittigt. Og nu vil jeg i gang med et nyt projekt, som viser sig en smule sværere. Jeg fik bogen Glamourstrik i julegave og herfra, vil jeg virkelig gerne strikke modellen Natalie.

Den virker enkel i mønsteret og der er kun en eneste tilretning, jeg ønsker at lave: ærmerne skal være korte! Og det må jeg kunne regne mig frem til... Eller kan jeg?

Jeg har været god og jeg har strikket prøver. Prøver, som overhovedet ikke lignede mønsteret i bogen! Selvom jeg nu ikke kan se, hvordan jeg ellers skal læse det.
Jeg har så vasket prøven og lagt den i spænd, så den blev fin og glat. Det ligner lidt mere det rigtige mønster, men strikkefastheden er helt i hegnet! Højden er for kort og bredden er for lang... Så efter hjælp fra min Strikke-guru (a.k.a. @kreahjoernet) gik jeg efter at få det til at passe i bredden og så måtte jeg kompensere for højden ved at strikke flere pinde... Puh...
Problemet er så bare nu, at prøven på pind 3,5 er for smal, mens prøven på pind 4 er for lang... ikke særligt fedt. Men nu prøver jeg altså! Trøjen skal sidde til og da den er rimelig bevægelig i mønsteret vil jeg forsøge mig med den lidt for lille prøve - og så må vi jo se, hvad der sker!

Med andre ord... jeg er glad for, at jeg ikke har en deadline og så har jeg vist også brug for lidt held. :D

12 kommentarer:

 1. Åh, sådanne udfordringer er jeg heller ikke verdensmester i at håndtere, men jeg har også bare kastet mig ud i det, som jeg har troet, var det rigtige.
  Mon ikke, at det nok skal lykkes?

  Jeg hepper på dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. På en eller anden måde skal det nok lykkes! Det tror jeg også på! Tak for hepningen. :D

   Slet
 2. Man kan også få 3.75 pindestørrelser, jeg har dog ikke set dem i DK, men det har tidligere hjulpet mig at gå en kvart størrelse ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk også tænkt på, at jeg som en sidste udvej kan bestille dem fra England eller USA. Men jeg håber, at det ikke bliver nødvendigt. :)

   Slet
 3. Uh, det ser lækkert ud. Hepper på dig. Det er en rigtig dejlig farve du har gang i. Hmm, tror jeg skal forbi Tusindfryd og købe noget garn til noget til mig selv...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er blevet frygtelig glad for mørkeblå her på det sidste. Og tak fordi du hepper. :) Jeg håber, at du finder noget lækkert garn i dag. :)

   Slet
 4. Ved du godt, at du vandt oktobergaven hos Charlotte Kaae? Hun skriver, at vinderen ikke har meldt sig.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Jeg er så heldig. :) Jeg har skrevet til hende, men jeg tror også lige, at jeg skriver på bloggen. Tak fordi du lige gav mig besked. :)

   Slet
 5. Jeg er sikker på den bliver fin...før eller siden;-) Jeg hepper også....og sidder i øvrigt her og er meget imponeret over din strikke-professionalisme med strikkeprøver og det hele - godt gået:-) kh. fra hende amatøren, der aldrig får taget sig sammen til strikkeprøver (og derfor snart er verdensmester i at trævle op, suk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er SÅ dårlig til at trævle op... så jeg bliver bare nødt til det med prøverne... Jeg har faktisk også efterhånden kommet til, at jeg synes, at tiden er brugt godt på dem. :)

   Slet
 6. Det bliver spændende Astird. Jeg glæder mig til at se den, når den bliver færdig.
  Og jeg giver dig ret i det med egostrik! Jeg er så glad for, at du fik mig overbevidst om at "jeg bare skulle i gang" - eller rettere, at vi bare skulle i gang ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at det går meget langsomt med blusen! Jeg har gang i liiidt for mange store projekter. Men sådan er det jo, når man vil lave ting til sig selv. Jeg er også rigtig glad for, at vi fik startet sammen. :-*

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...